Vacciner

Vacciner

Børnevaccinationer
Se mere under Børn

Rejsevaccinationer
Ved rejser kan den rejsende blive udsat for infektionssygdomme, som vi normalt ikke møder i Danmark. Lægen kan rådgive om rejsevaccinationer i konsultationen eller via email-konsultation. Oplysninger kan også findes på Statens Serums Instituts hjemmeside.

Alle vacciner kan gives efter aftale. De fleste vacciner har vi på lager, ellers kan vi skaffe dem hjem (enkelte vacciner har op til 8 dages leveringstid).

Rejsevaccinationer og rådgivning om rejsevacciner er ikke dækket af sygesikringen, og er således for egen regning. Pris oplyses ved henvendelse.

Influenzavaccination
I 2021 giver vi kun influenzavaccine til børn mellem 2-7 år, og du kan allerede nu bestille tid til dit barns influenzavaccination hos sygeplejersken. Influenzavaccine til voksne kan fås på apoteket eller et vaccinationscenter.

Pneumokokvaccination
Personer med kronisk lungesygdom og hyppige lungebetændelser og/eller svækket immunforsvar tilrådes vaccination mod lungebetændelse forårsaget af Pneumokokker. Vaccination holder mindst 5 år. Vaccinationen er normalt ikke gratis, men under COVID-19 epidemien har den undtagelsesvis været gratis for alle over 65 år eller med ovennævnte kroniske sygdomme.

Vaccinationer kan betales  med kontanter eller med MobilePay.