Vacciner

Vacciner

Børnevaccinationer
Se mere under Børn

Rejsevaccinationer
Ved rejser kan den rejsende blive udsat for infektionssygdomme, som vi normalt ikke møder i Danmark. Lægen kan rådgive om rejsevaccinationer i konsultationen eller via email-konsultation. Oplysninger kan også findes på Statens Serums Instituts hjemmeside www.ssi.dk

Alle vacciner kan gives efter aftale. De fleste vacciner har vi på lager, ellers kan vi skaffe dem hjem (enkelte vacciner har op til 8 dages leveringstid).

Rejsevaccinationer og rådgivning om rejsevacciner er ikke dækket af sygesikringen, og er således for egen regning. Pris oplyses ved henvendelse.

Influenzavaccination
Influenzavaccination er gratis for personer på 65 år og derover. Vaccination anbefales af Sundhedsstyrelsen til alle på 65 år og derover samt til personer med hjerte- og lungesygdomme eller svækkelse af immunsystemet samt gravide. Vaccination kan gives hvert år fra den 1. november og frem til nytår. Dette kan klares både med og uden tidsbestilling.

Pneumokokvaccination
Personer med kronisk lungesygdom og hyppige lungebetændelser og/eller svækket immunforsvar tilrådes vaccination mod lungebetændelse forårsaget af Pneumokokker. Vaccination holder mindst 5 år. Vaccinationen er ikke gratis.

Vaccinationer kan betales  med kontanter eller med MobilePay.